De Vereende 

Ontvang binnen één werkdag een offerte

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij gevestigd in Rijswijk. De verzekeringsmaatschappij richt zich op het verzekeren van bijzondere risico’s. Als je bent afgewezen bij een reguliere verzekeringsmaatschappij dan kun je in de meeste gevallen nog bij de Vereende terecht. De Vereende voorziet in oplossingen voor bijzondere risico’s en schades buiten de reguliere markt.

Waarom een verzekering afsluiten bij de Vereende?

Een verzekering afsluiten bij de Vereende doe je normaal alleen als je niet bij een reguliere verzekeringsmaatschappij terecht kunt. Als een reguliere verzekeringsmaatschappij het risico te hoog vindt om je te verzekeren dan kom je meestal bij de Vereende terecht. Onder bijzondere risico’s kun je denken aan producten met een verhoogd schaderisico zoals bijvoorbeeld een koeriersverzekering of mensen die niet meer terecht kunnen bij een reguliere maatschappij. Enkele redenen hiervoor kunnen zijn:


vereende

Vereende aanvragen via een tussenpersoon

Een Vereende verzekering kun je alleen afsluiten via een tussenpersoon. Dat betekent dat je de Vereende niet zelf kunt benaderen maar alleen via een tussenpersoon (verzekeringsadviseur) die aangesloten is bij de Vereende, een verzekering kunt afsluiten.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Wat is de Vereende?

Hoe lang je bij de Vereende verzekerd moet blijven is afhankelijk van het soort registratie. De meeste registraties blijven 5 tot 8 jaar staan. Via deze link kun je een inzage verzoek bij Stichting CIS om er zeker van te zijn hoe lang je nog verzekert moet zijn bij de Vereende.

Hoe duur is een verzekering bij de Vereende?

De Vereende is een maatschappij die bijzondere risico's wel wilt verzekeren waar reguliere verzekeringsmaatschappijen vaak afhaken. Door het verhoogde risico is het daarom logisch dat de premies ook hoger zijn.

Hoe lang moet je bij de Vereende blijven?

Het is mogeijk om je scooter te verzekeren zonder rijbewijs. Het is echter niet mogelijk bij alle verzekeringsmaatschappijen. Wij helpen je graag bij het vinden van een verzekeringsmaatschappij om je scooter te verzekeren zonder rijbewijs.

Hoe kan ik een verzekering bij de Vereende aanvragen?

Als je geweigerd wordt voor een scooterverzekering kan het verschillende oorzaken hebben. Het is mogelijk dat je een CIS-registratie achter je naam hebt staan door bijvoorbeeld een strafrechtelijk verleden, wanbetaling, fraude of schadeverleden. Om er zeker van te zijn of je een CIS-registratie hebt kun je een inzage verzoek indienen bij Stichting CIS via deze link


Ruim 25 jaar ervaring

Direct online een Vereende verzekering aanvragen via Simplysure.nl

Als je niet terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij dan kunnen wij je helpen. Een Vereende verzekering kun je immers alleen via een tussenpersoon afsluiten.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!