De Vereende autoverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Een Vereende autoverzekering is bedoeld voor mensen die om bepaalde redenen geen verzekering kunnen afsluiten bij een reguliere maatschappij. De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico’s. Waar reguliere maatschappijen het risico niet aandurven, kijkt de Vereende graag naar een oplossing op maat!

Waarom een autoverzekering afsluiten bij de Vereende?

Een Vereende autoverzekering sluit je in de meeste gevallen alleen af als je niet (meer) bij een reguliere verzekeringsmaatschappij terecht kunt. In zo’n geval biedt de Vereende vaak een passende oplossing. Enkele voorbeelden waarom je niet (meer) terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij zijn:

Kortom, een reguliere maatschappij durft het risico niet aan. In zo’n geval gaat gaat de Vereende kijken naar een passende oplossing.


Vereende autoverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Een autoverzekering bij de Vereende kun je alleen afsluiten via een tussenpersoon (verzekeringsadviseur). Dat betekent dat je de Vereende niet zelf rechtstreeks kunt benaderen voor het afsluiten van een verzekering. Via simplysure.nl kun je via het offerteformulier een autoverzekering aanvragen bij de Vereende. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een offerte van ons. Het aanbod is 14 dagen geldig en is geheel vrijblijvend.

Dekkingen

Bij het afsluiten van een autoverzekering zijn er drie verschillende dekkingen waar je uit kunt kiezen. In de meeste gevallen geldt, hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie. Welke dekking je kiest is afhankelijk van jouw situatie.


WA

Een WA verzekering (wettelijk aansprakelijkheid) is in Nederland verplicht voor autobezitters. Een auto moet dus minimaal WA verzekerd zijn. Met een WA verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die je veroorzaakt bij andere.


WA beperkt Casco

Een WA beperkt casco, ook wel WA+ genoemd, is een aanvulling op je WA verzekering en dekt bepaalde schades aan je auto die voort zijn gekomen door overmacht. Denk hierbij aan brandschade, ruitbreuk, diefstal of een botsing met een dier


Allrisk

Een allrisk verzekering is ideaal als je een dure auto wilt verzekeren. Een allrisk dekking vergoedt vrijwel alle schades, zelfs als het je eigen schuld is.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Via Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche.

Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn auto verzekeren na een rijontzegging?

Na een rijontzegging kan het lastig zijn om je auto te verzekeren. Bij sommige verzekeringsmaatschapijen kun je na een rijontzegging helemaal niet meer terecht. Sommige verzekeraars laten je na 5 tot 8 jaar weer toe. Bij de Vereende kun je vrijwel altijd terecht, ook na een rijontzegging. 


Wat kan ik doen als ik ben geweigerd voor een autoverzekering?

Als je voor een autoverzekering geweigerd wordt door een verzekeraar dan kun je vrijwel altijd nog terecht bij de Vereende. Dit is een speciale verzekeringsmaatschappij die is opgericht voor bijzondere verzekeringszaken. Een verzekering afsluiten bij De Vereende kent wel enkele nadelen.

In de meeste gevallen betaal je een hogere premie bij deze verzekeringsmaatschappij. Dit komt omdat ze de risico's willen compenseren. Ook zijn er vaak meer voorwaarden aan de verzekering verbonden. Simplysure.nl kan je helpen met het afsluiten bij een autoverzekering bij de Vereende.


Hoe lang blijft een registratie staan als wanbetaler?

Een registratie bij stichting CIS voor wanbetaling blijft meestal 3 tot 5 jaar staan. De totale duur is afhankelijk van de situatie. 

Wat houdt voorlopig dekking in?

Als je een autoverzekering afsluit dan krijg je in de meeste gevallen eerst een voorlopige dekking. Een voorlopige dekking houdt in dat je nog niet definitief verzekerd bent maar wel verzekerd bent tegen schade als je autorijdt. Ruim 25 jaar ervaring

Sluit direct een Vereende autoverzekering af via Simplysure.nl

Ben je afgewezen voor een autoverzekering? Via Simplysure.nl kun je vrijwel altijd nog een autoverzekering afsluiten bij de Vereende. Houd er wel rekening mee dat er bij de Vereende extra kosten verbonden zijn aan het afsluiten van een autoverzekering. Denk hierbij aan hogere premie. De verzekeraar loopt namelijk een hoger risico, dit risico moet gecompenseerd worden. Via Simplysure.nl kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen!