De Vereende bestelautoverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Een bestelautoverzekering bij de Vereende sluit je meestal als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd de weg op!

Waarom een bestelautoverzekering afsluiten bij de Vereende?

De Vereende richt zich als verzekeringsmaatschappij op personen of verzekeringen met bijzondere risico's. Als reguliere verzekeringsmaatschappijen je aanvraag afwijzen, dan is de Vereende de oplossing. Gewone verzekeraars gebruiken verschillende redenen om een aanvraag af te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan: 

Kortom, je wordt gezien als verhoogd risico door reguliere verzekeraars. In dat geval biedt de Vereende vrijwel altijd een oplossing.


Vereende bestelautoverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Alleen via een tussenpersoon (verzekeringsadviseur) kun je een Vereende bestelautoverzekering afsluiten. Je krijgt wel de Vereende polis voor je bestelautoverzekering, maar voor vragen en afsluiten van de bestelautoverzekering kun terecht je bij de tussenpersoon die is aangesloten bij de Vereende. Simplysure.nl is aangesloten bij de Vereende en kan je helpen bij het afsluiten van een Vereende bestelautoverzekering.

Dekkingen

Voor alle soorten voertuigen bestaan drie soorten verzekeringen: WA, beperkt casco en allrisk. Iedere verzekering heeft een eigen prijs en een eigen dekking. Het is niet altijd verstandig om voor de duurste dekking te kiezen. Een goede bestelautoverzekering moet passen bij de leeftijd en gebruik van het voertuig.


WA

Als bestuurder moet je voertuig wettelijk minimaal WA verzekerd zijn. Deze verzekering dekt de schade van een ander als je onverhoopt met je bestelauto schade bij een ander veroorzaakt. Alleen de schade van de ander is gedekt, schade aan jouw bestelauto is niet verzekerd. 


WA beperkt Casco

WA beperkt casco vergoed ook de schade aan een ander als jij dit met je bestelauto veroorzaakt. Extra zijn vergoedingen die je zelf krijgt als de schade voldoet aan bepaalde criteria zoals diefstal van het voertuig of brand. Mocht je deze verzekering willen aanpassen, dan kan dat altijd. Het is een flexibele verzekering met meer zekerheden. 


Allrisk

Een allrisk bestelautoverzekering is de compleetste verzekering. Een andere naam is volledig casco en het verzekerd ook schade aan je bedrijfsauto als je de schade zelf veroorzaakt. Bij total loss krijg je de dagwaarde van de auto uitgekeerd en niet de nieuwwaarde. 

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik bij de meeste verzekeringsmaatschappijen niet terecht voor een bestelautoverzekering?

Dit heeft te maken met de risico-inschatting die verzekeringsmaatschappijen maken. Door het verhoogde risico moeten ze waarschijnlijk meer geld aan schade uitbetalen. Om dit rendabel te houden accepteren ze klanten met een hoog risico niet voor een verzekering.

waarom is een Vereende bestelautoverzekering zo duur?

Zelfs als je bij de Stichting CIS geregistreerd staat als een verkeersdeelnemer met een verhoogd risico, is het mogelijk om via de Vereende een verzekering voor je bestelauto te regelen. Door de speciale doelgroep heeft de Vereende een verhoogde kans om schades te moeten uitkeren. Hierdoor zijn de premies hoger dan bij gebruikelijke verzekeringsmaatschappijen. Je kunt bij de Stichting CIS navraag doen of je hier geregistreerd staat. 

Wat kost een bestelautoverzekering bij de Vereende

De kosten voor een bestelautoverzekering bij de Vereende verschilt van persoon tot persoon. De prijs wordt onder meer bepaald door de waarde van de bestelauto, type CIS registratie of bijvoorbeeld leeftijd van bestuurder. Bovendien betaal je de premie drie maanden vooruit en betaal je een waarborgsom bij aanvang van de verzekering. Deze waarborgsom gebruikt de Vereende als je de premie niet op tijd betaald.


Ruim 25 jaar ervaring

Sluit direct een Vereende bestelautoverzekering af via Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een bestelautoverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een bestelautoverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.