De Vereende bezorgfietsverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte!

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Als je een bezorgfietsverzekering nodig hebt maar je niet terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je meestal nog terecht bij de Vereende. De Vereende biedt je namelijk een oplossing waar andere verzekeraars om diverse redenen het risico niet durven nemen.

Waarom een bezorgfietsverzekering afsluiten bij de Vereende?

Een bezorgfietsverzekering bij de Vereende sluit je meestal af als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. In veel gevallen durft een reguliere verzekeringsmaatschappij het risico bij een bezorgfietsverzekering niet te nemen omdat het aantal ongelukken met bezorgers relatief hoog ligt. De Vereende durft dergelijke risico's wel te en nemen. Andere redenen waarom je alleen nog terecht kunt bij de Vereende kunnen zijn:

  1. Je staat geregistreerd als wanbetaler.
  2. Je hebt een strafrechtelijk verleden.
  3. Je hebt een fraudeverleden.
  4. Je hebt een rijontzegging
  5. Je hebt een schadeverleden

Vereende bezorgfietsverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Een verzekering bij de Vereende kun je alleen afsluiten via een tussenpersoon die aangesloten is bij de Vereende. Dat betekent dat je de Vereende niet zelf kunt benaderen. Simplysure.nl is aangesloten bij de Vereende en kan je helpen bij het afsluiten van een bezorgfietsverzekering.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik bij de meeste verzekeringsmaatschappijen niet terecht voor een bezorgfietsverzekering?

Als je een aanvraag doet bij een verzekeraar wordt je aanvraag beoordeeld door enkele vragen te beantwoorden. Komt er naar voren dat je een strafverleden hebt of uitzonderlijk vaak een schade hebt gemeld? Of sta je in het CIS-register? Dan kun je worden geweigerd. Als blijkt dat andere verzekeraars je verzekering hebben beëindigd wegens fraude of wanbetaling, lukt het soms ook niet meer om bij een reguliere maatschappij een bezorgfietsverzekering af te sluiten. Dit alles heeft te maken met het risico dat verzekeraars nemen. Alleen de Vereende kan in dat geval meestal nog wat voor je betekenen. Hier kun je tegen enkele eisen meestal wel worden verzekerd. Daarnaast ligt het aantal ongevallen bij een bezorgfiets relatief hoog. 

Waarom is een Vereende bezorgfietsverzekering zo duur?

Er worden klanten verzekerd met een hoogrisicoprofiel bij de Vereende. Daarom liggen de kosten van de premies geregeld hoger dan bij andere maatschappijen. Er is dus meer risico op uitkering. 

Wat kost een bezorgfietsverzekering bij de Vereende?

De tarieven van een bezorgfietsverzekering zijn vooraf nog niet bekend. Je aanvraag wordt door de Vereende bekeken. Pas als de Vereende heeft besloten om je verzekering goed te keuren, krijg je een offerte binnen met een prijs op maat. Na akkoord en betaling van een borgsom van omstreeks 175 euro gaat de polis in. De hoogte van de borgsom kan in bepaalde situaties wisselen. De borgsom wordt vooraf in rekening gebracht en terugbetaald na beëindiging van de bezorgfietsverzekering.


Ruim 25 jaar ervaring

Vraag direct online een offerte aan voor een bezorgfietsverzekering!

Als je aanvraag voor een bezorgfietsverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een bezorgfietsverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.