De Vereende

bezorgscooterverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Je kunt bij de Vereende terecht als je een te groot risico bent om nog door een gewone verzekeraar geaccepteerd te kunnen worden. De Vereende is namelijk een specialistische verzekeraar voor personen die uitzonderlijk risico vormen. Word je bij bijna elke verzekeraar geweigerd als je een bezorgscooterverzekering af wilt sluiten? Dan kan de Vereende je meestal wel verder helpen. Hiervoor gelden wel bepaalde eisen.

Waarom een bezorgscooterverzekering afsluiten bij de Vereende?

De Vereende bezorgscooterverzekering sluit je in de meeste gevallen af als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Eén van de redenen waarom een bezorgscooter moeilijk onder te brengen is bij een reguliere verzekeringsmaatschappij is omdat het aantal schadeclaims bij bezorgscooters relatief hoog ligt. In dat geval biedt de Vereende vrijwel altijd een oplossing.Vereende bezorgscooterverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Een Vereende bezorgscooterverzekering kun je alleen afsluiten van een tussenpersoon. Het is dus niet mogelijk om de Vereende zelf te benaderen. Simplysure.nl kan je helpen bij het afsluiten van een bezorgscooterverzekering.

Dekkingen

Voor je bezorgscooter heb je de keuze uit enkele dekkingen. Zo is een WA-verzekering mogelijk, een WA + Casco en een allrisk. De allrisk zal het duurste zijn omdat deze dekking de uitgebreidste is. Je hoeft niet altijd allrisk verzekerd te zijn. Dit hangt ook af van de leeftijd van de bezorgscooter en het risico. Je kunt zelf bekijken welk budget en welke dekking het meest passend zijn.


WA

Deze verplichte basisverzekering voor motorvoertuigen op de openbare weg zal alle soorten schade dekken die je met jouw bezorgscooter aan andere weggebruikers aanbrengt. Als je eigen bezorgscooter is beschadigd krijg je geen vergoeding.


WA beperkt Casco

Naast dat schade aan andere voertuigen wordt gedekt, krijg je bij de WA beperkt casco verzekering ook een vergoeding voor brand, vandalisme en diefstal met betrekking tot je eigen bezorgscooter. De schade moet dan wel ontstaan zijn door de verzekerde oorzaken.


Allrisk

Naast de eerder genoemde schades heeft allrisk een complete dekking. Schade die je zelf aanbrengt aan je eigen bezorgscooter ongeacht de oorzaak wordt bij een allrisk verzekering ook gedekt. Verder worden de schades uit de WA en WA beperkt casco gedekt. De allrisk is volledig en het beste af te sluiten als je een vrij nieuwe bezorgscooter hebt die maximaal vijf jaar oud is.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik bij de meeste verzekeringsmaatschappijen niet terecht voor een bezorgscooterverzekering?

Het verzekeren van een bezorgscooter is niet eenvoudig. Met bezorgscooters worden relatief veel kilometers gereden en vaak wordt er ook onvoorzichtig gereden. Hierdoor is er eerder kans op schade. Reguliere verzekeringsmaatschappijen willen dergelijke risico's vaak niet nemen.

Waarom is een Vereende bezorgscooterverzekering zo duur?

Een bezorgscooterverzekering is een verzekering met een hoger risico. Dit betekent dat premies hoger liggen omdat de Vereende een hoger risico op zich moet nemen, die reguliere maatschappijen vaak niet aandurven.

Wat kost een bezorgscooterverzekering bij de Vereende?

Premies zijn lastig vooraf in te schatten. Dit komt doordat een bezorgscooterverzekering bij de Vereende een verzekering is die maatwerk vereist. Pas als de verzekering is beoordeeld en alle achtergrondvragen zijn beantwoord krijg je een prijsopgave op maat. De hoogte van de premie hangt dus af van verschillende factoren.


Ruim 25 jaar ervaring

Vraag direct een offerte voor een Vereende bezorgscooterverzekering aan via Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een bezorgscootererzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een bezorgscooterverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.