De Vereende

Camperverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij voor een camperverzekering dan kun je meestal nog terecht bij de Vereende. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd de weg op!

Waarom een camperverzekering afsluiten bij de Vereende?

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die bijzondere risico's wel wilt verzekeren, daar waar een reguliere maatschappij vaak afhaakt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een camperverzekering afsluit bij de Vereende. De meest voorkomende redenen zijn:

 1. Strafrechtelijk verleden
 2. Wanbetaling
 3. Schadeverleden
 4. Fraudeverleden
 5. Rijontzegging
 6. Leeftijd bestuurder

Kortom, je wordt gezien als verhoogd risico door reguliere verzekeraars. In dat geval biedt de Vereende vrijwel altijd een oplossing.


Vereende camperverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Het is niet mogelijk om de Vereende camperverzekering rechtstreeks af te sluiten. Dit gaat altijd via een tussenpersoon. Simplysure.nl heeft een agentschap bij Vereende en kunnen dus moeilijk verzekerbare risico’s bij Vereende onderbrengen.

Dekkingen

Bij het afsluiten van een camperverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen: WA, beperkt casco en allrisk (volledig casco). Hoe uitgebreider de dekking, hoe duurder. Je hebt lang niet altijd de meest volledige dekking nodig. Wij helpen je op weg bij het kiezen van de juiste verzekering en dekking


WA

De afkorting WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Dit is een verplichte verzekering voor ieder soort motorvoertuig en dus ook voor campers. Veroorzaak je met je camper in het verkeer schade aan een ander en ben jij daarvoor aansprakelijk, dan vergoedt de Vereende op basis van deze WA-dekking de schade aan de tegenpartij.


WA beperkt Casco

Met deze dekking breid je de vergoeding bij schade uit van wettelijke aansprakelijkheid naar een aanvullende verzekering als je, zonder je eigen toedoen, schade aan je eigen camper krijgt. Dit kan bijvoorbeeld een schadevergoeding bij diefstal zijn, of in geval van brand. Het moet dus om risico's gaan die buiten de invloed van jou als eigenaar liggen. 


Allrisk

De Allriskdekking is de meest uitgebreide dekking die je voor de camperverzekering kunt afsluiten. Het wordt ook wel WA volledig casco genoemd. Heb je deze dekking, dan kun je schadeclaims indienen die je per ongeluk zelf aan de camper hebt veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld door te slippen of tegen een paaltje te rijden. 

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


 1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
 2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
 3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
 4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
 5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Waarom is een Vereende camperverzekering zo duur?

Als je je camper bij Vereende verzekert, betekent dit dat je bij de reguliere verzekeringsmaatschappijen waarschijnlijk niet terecht kunt. Dat houdt dus een verhoogd risico voor Vereende in en daardoor is de premie hoger.

Wat kost een camperverzekering bij de Vereende?

Er zijn geen standaardtarieven voor een camperverzekering. De premieberekening wordt onder andere gebaseerd op het type camper, het bouwjaar, de waarde en het gewicht. Daarnaast liggen de premies hoger bij de Vereende omdat je als verzekerde als verhoogd risico wordt gezien.


Ruim 25 jaar ervaring

Direct online een Vereende camperverzekering offerte aanvragen Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een camperverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een camperverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.