De Vereende

inboedelverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij voor een inboedelverzekering dan kun je meestal nog terecht bij de Vereende. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd de weg op!

Waarom een inboedelverzekering afsluiten bij de Vereende?

Een Vereende inboedelverzekering sluit je meestal af als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Enkele redenen hiervoor kunnen zijn:

Je bent dus een risico voor veel andere verzekeraars waardoor ze geen verzekering aan je willen verstrekken. De Vereende is wel bereid om dergelijke risico's te dekken.


Vereende inboedelverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Een Vereende inboedelverzekering kun je alleen afsluiten via een tussenpersoon die aangesloten is bij de Vereende. Alle communicatie vanuit de klant naar de verzekeraar loopt dus via de tussenpersoon en niet rechtstreek. Simplysure.nl is een tussenpersoon van de Vereende en kan je helpen bij het afsluiten van een inboedelverzekering.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Waarom is een inboedelverzekering bij de Vereende zo duur?

De prijs kan hoger liggen dan bij reguliere verzekeraars omdat de Vereende mensen verzekerd met een hoogrisicoprofiel en dus meer risico neemt. Daarom wordt er vooraf ook meestal een extra waarborgsom gevraagd. 

Wat kost een inboedelverzekering bij de Vereende?

Prijzen zijn lastig vooraf aan te geven. Iedereen wordt persoonlijk beoordeeld voordat de verzekering wordt toegewezen en ontvangt daarom een maatwerkofferte. De prijs zal hoger liggen als er in het verleden veel schade op je naam staat geregistreerd en er sprake is geweest van wanbetaling bij andere verzekeraars. De premie is pas bekend nadat de volledige aanvraag is beoordeeld. Een verzekeringsadviseur kan je helpen bij het doen van een offerteaanvraag zodat je de juiste details invult op het aanvraagformulier. De prijs is dus gebaseerd bijvoorbeeld je schade-, strafrechtelijk en/of fraudeverleden en alles wat je wenst te verzekeren in huis. Er wordt bovendien meer achtergrondinformatie opgevraagd om de aanvraag goed te kunnen beoordelen.

Is het verplicht om een inboedelverzekering te hebben?

Nee. Een inboedelverzekering is niet verplicht maar wel verstandig. 

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

Onder een inboedelverzekering valt alles wat je in huis kunt verplaatsen zonder het stuk te hoeven maken. Denk hierbij aan een meubels, televisie of een bankstel. Spullen die wel nagel- of aardevast zitten zoals een keuken of vloer vallen onder de opstalverzekering. 


Ruim 25 jaar ervaring

Direct een offerte voor een Vereende inboedelverzekering aanvragen via Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een inboedelverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een inboedelverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.