De Vereende

koeriersverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij voor een koeriersverzekering dan kun je meestal nog terecht bij de Vereende. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd de weg op!

Waarom een koeriersverzekering afsluiten bij de Vereende?

Door de vele kilometerers en de verhoogde tijdsdruk om bestellingen op hun bestemming te bezorgen, is het risico op schade hoger. Reguliere verzekeringsmaatschappijen haken daarom meestal af bij het afsluiten van een koeriersverzekering. De Vereende biedt in dat geval vrijwel altijd oplossing. Andere redenen waarom je afgewezen kunt worden voor een koeriersverzekering zijn:

 1. Strafrechtelijk verleden
 2. Wanbetaling
 3. Schadeverleden
 4. Fraudeverleden
 5. Rijontzegging
 6. Leeftijd bestuurderVereende koeriersverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Je kunt de koeriersverzekering niet rechtstreeks aanvragen bij Vereende. Dit moet altijd via een tussenpersoon. Daarbij moet je er ook rekening mee houden dat sommige tussenpersonen geen zaken doen met Vereende. Bij Simplysure.nl kun je wel terecht om een koeriersverzekering bij Vereende af te sluiten.

Dekkingen

Als koerier maak je dagelijks veel kilometers en daardoor is de kans in verhouding groter dat je schade aan of met je bestelbus veroorzaakt. Er zijn dan ook verschillende soorten dekkingen mogelijk.


WA

De WA-dekking is geen optie maar een verplichte basisdekking. Je verzekert je hiermee tegen de wettelijke aansprakelijkheid die je hebt als je een ongeluk in het verkeer veroorzaakt of schade aan anderen in het verkeer toebrengt. Onder de WA-dekking vallen de kosten die de tegenpartij op jou verhaalt in geval van schade.


WA beperkt Casco

Tijdens het parkeren kan het gebeuren dat je per ongeluk een paaltje over het hoofd ziet, waardoor er schade aan je bumper ontstaat. Of er zijn slechte weersomstandigheden onderweg en je rijdt door gladheid van de weg waardoor er, buiten jouw schuld, schade aan de auto is. Dit kun je claimen onder de beperkt casco-dekking.


Allrisk

De Allrisk-dekking is de meest uitgebreide verzekeringsvorm. Deze sluit je tot een bepaald bouwjaar van je auto. Je krijgt dan bijvoorbeeld de schade aan de bestelbus vergoedt als je zelf een aanrijding hebt veroorzaakt.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


 1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
 2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
 3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
 4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
 5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Assurantie Advies Commissaris. Bij Simplysure.nl kun je snel en gemakkelijk zelf verzekeringen afsluiten en offertes aanvragen middels een
betrouwbare tussenpersoon. Assurantie Advies Commissaris is al meer als 25 jaar actief in de verzekeringsbranche. Door een groot netwerk in de verzekeringsbranche kunnen wij scherpe premie’s aanbieden met goede dekkingen. Buiten de normale risico’s heeft simplysure.nl ook de
mogelijkheid om bijzondere en moeilijke risico’s te verzekeren. 

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik bij de meeste verzekeringsmaatschappijen niet terecht voor een koeriersverzekering?

Veel verzekeringsmaatschappijen zien een koeriersdienst als een verhoogd risico. Door de hoge tijdsdruk waaronder de chauffeurs werken, is de kans op schade groter dan gemiddeld.

Waarom is een Vereende koeriersverzekering zo duur?

Ook bij Vereende wordt het risico in kaart gebracht voor het verzekeren van een koeriersdienst. Omdat de schadekans groter is dan bij regulier gebruik van een bestelauto, is ook bij Vereende de premie hierop afgestemd.

Wat kost een koeriersverzekering bij de Vereende?

De uiteindelijke hoogte van de premie van de koeriersverzekering is afhankelijk van de gewenste dekking en de technische gegevens van de auto. Ook kan het schadeverleden de premie beïnvloeden.


Ruim 25 jaar ervaring

Vraag direct online een offerte aan voor een Vereende koeriersverzekering!

Als je aanvraag voor een koeriersverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een koeriersverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.