De Vereende

scootmobielverzekering

Direct online een offerte aanvragen

Add Icon
Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij voor een scootmobielverzekering dan kun je meestal nog terecht bij de Vereende. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd met je scootmobiel de weg op!

Waarom een scootmobielverzekering afsluiten bij de Vereende?

De Vereende staat bekend als verzekeringsmaatschappij die bijzondere risico's niet uit de weg gaat. De reguliere maatschappijen haken hier doorgaans af. Oorzaken of redenen waarom zij niet overgaan tot verzekeren kunnen zijn: 

 1. Strafrechtelijk verleden
 2. Wanbetaling
 3. Schadeverleden
 4. Fraudeverleden
 5. Rijontzegging
 6. Leeftijd bestuurder

Als je bent afgewezen bij een reguliere verzekeringsmaatschappij dan heeft de Vereende doorgaans altijd een geschikte scootmobielverzekering voor jou. 


Vereende scootmobielverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Een scootmobielverzekering van Vereende kan je enkel via een tussenpersoon afsluiten. Dit betreft verzekeringsadviseurs die bij Vereende zijn aangesloten. Je kunt jouw scootmobielverzekering niet rechtstreeks via Simplysure.nl afsluiten. 

Dekkingen

Besluit je een scootmobielverzkeering af te sluiten, dan kan je een keuze maken uit een aantal dekkingen: WA, beperkt casco en allrisk (volledig casco). Hoe vollediger jouw dekking is, hoe meer je betaalt. Een volledige dekking is doorgaans niet nodig. Uiteraard helpen wij je bij het maken van een keuze bij de gewenste dekking en verzekering.


WA

Je bent in Nederland verplicht om een WA verzekering (minimaal) af te sluiten. Hierbij dekt de verzekering enkel de schade die je aan een ander hebt veroorzaakt. Bij WA wordt eventuele schade aan je eigen scootmobiel niet gedekt. 


WA beperkt Casco

Kies je voor een WA beperkt casco scootmobielverzekering, dan wordt de schade die je aan anderen hebt toegebracht gedekt. Dit geldt ook voor spullen van derden. Tevens worden sommige schades aan jouw eigen scootmobiel gedekt, bijvoorbeeld in het geval van brand of gestolen goederen. De WA beperkt casco verzekering kunt u op elk gewenst moment wijzigen of opzeggen. 


Allrisk

De meest complete dekking heb je bij het afsluiten van een Allrisk scootmobielverzekering. Deze verzekering wordt in de volksmond ook wel 'Volledig Casco' genoemd. Meestal worden zelfs schades die je aan jouw eigen scootmobiel aanbrengt door de verzekeraar vergoed. 

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


 1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
 2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
 3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
 4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
 5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Commissaris Assurantiën. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op het beste advies voor al je verzekeringen.

Wij werken onafhankelijk en zijn niet verbonden aan banken of leveranciers van financiële diensten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang dien ik minimaal verzekerd te blijven bij Vereende?

Afhankelijk van het type registratie moet je bij de Vereende verzekerd blijven. Deze blijven meestal vijf tot acht jaar staan. Bij Stichting CIS kan je via deze link een verzoek ter inzage indienen, zodat je zeker weet hoe lang je precies verzekerd moet zijn.

Waarom is een scootmobielverzekering bij de Vereende zo duur?

De kosten voor een scootmobielverzekering liggen bij de Vereende hoger, omdat de Vereende een maatschappij is die diverse bijzondere risico's verzekeren. De premies zijn hierdoor hoger dan bij de reguliere verzekeringsmaatschappijen. 

Wat kost een scootmobielverzekering bij de Vereende?

De Vereende premies zijn altijd maatwerk. Ben je benieuwd naar de kosten bij de Vereende? Vraag dan direct een offerte aan via Simplysure.nl. Binnen één werkdag ontvang je van ons de kosten voor jouw scootmobielverzekering.


Ruim 25 jaar ervaring

Direct online een offerte aanvragen voor een Vereende scootmobielverzekering via Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een scootmobielverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een scootmobielverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.