De Vereende taxiverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Als je niet meer terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij voor een taxiverzekering dan kun je meestal nog terecht bij de Vereende. Over het algemeen geldt dat als een verzekeraar het risico te groot of te zwaar vindt, de Vereende een oplossing biedt. Op die manier kun je alsnog verzekerd de weg op!

Waarom een taxiverzekering afsluiten bij de Vereende?

Een verzekering bij de Vereende sluit je in de meeste gevallen alleen af als je niet (meer) terecht kunt bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. In het geval van een taxiverzekering vinden vinden veel verzekeraars het afdekken van de risico's van taxibedrijven te riskant. De Vereende is wel bereid om dergelijke risico's te nemen. 


Vereende taxiverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Het is alleen maar mogelijk om een Vereende taxiverzekering aan te vragen via een tussenpersoon. Je kunt de Vereende niet zelf benaderen en de tussenpersoon (verzekeringsadviseur) zorgt ervoor dat je een verzekering af kunt sluiten.

Dekkingen

Bij de Vereende kun je kiezen voor verschillende soorten dekking. Je betaalt natuurlijk meer voor een uitgebreide verzekering. Maar, voor welke verzekering kun je het beste kiezen?


WA

Dit is het minimale wat je af dient te sluiten in Nederland. Deze verzekering dekt alleen de schade die je aan anderen aanricht met je taxi. Schade aan je eigen taxi wordt niet vergoed.


WA beperkt Casco

Met deze verzekering wordt schade die je aan anderen veroorzaakt, verzekerd. Ook de schade aan je eigen taxi zal hiermee gedekt worden.


Allrisk

Dit is een volledige verzekering die complete dekking biedt. Je bent dan zelfs verzekerd voor schade aan je eigen taxi in het geval een ongeluk door eigen schuld veroorzaakt is.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


  1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
  2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
  3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
  4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
  5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Commissaris Assurantiën. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op het beste advies voor al je verzekeringen.

Wij werken onafhankelijk en zijn niet verbonden aan banken of leveranciers van financiële diensten.

Veelgestelde vragen

Waarom is een Vereende taxiverzekering zo duur?

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die grotere risico's durft te nemen dan de meeste reguliere maatschappijen. Het verhoogde risico zorgt er dan ook voor dat de premies hoger liggen. In het geval van een taxiverzekering is het in de meeste gevallen niet mogelijk om een taxiverzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeringsmaatschappij omdat zij het afdekken van de risico's te groot vinden. De Vereende is één van de weinige, of enige maatschappij die dergelijke risico's wel durft aan te gaan.


Waarom kan ik bij de meeste verzekeringsmaatschappijen niet terecht voor een taxiverzekering?

Een taxiverzekering werd eerst wel aangeboden door reguliere verzekeringsmaatschappijen. Sinds 1 januari 2018 zijn deze verzekeringsmaatschappijen echter wel gestopt met het verzekeren van taxi's. Veel verzekeringsmaatschappijen claimen dat het niet rendabel is om taxi's te verzekeren. Daarnaast is de schadelast van taxiverzekeringen extreem hoog.


Ruim 25 jaar ervaring

Vraag direct een taxiverzekering van de Vereende aan via Simplysure.nl

Als je aanvraag voor een taxiverzekering wordt afgewezen door uw reguliere verzekeringsmaatschappij, kun je vaak nog steeds een taxiverzekering afsluiten via Simplysure.nl. De Vereende is gespecialiseerd in bijzondere risicoverzekeringen. Vinden andere verzekeraars het risico te groot, dan kan de Vereende je in de meeste gevallen toch verzekeren.

Voor vragen, opmerkingen of als je wilt overleggen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het afsluiten van diverse verzekeringen, ook al is dat wat lastiger.