De Vereende woonverzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Als je een woonverzekering nodig hebt maar je niet meer terecht kunt bij een standaard verzekeringsmaatschappij, ben je aan het juiste adres bij de Vereende. De Vereende biedt je namelijk een oplossing waar een andere verzekeraar er geen vindt of geen oplossing kan aanbieden. Verzekerd wonen ging nog nooit zo makkelijk!

Waarom een woonverzekering afsluiten bij de Vereende?

In bepaalde gevallen haken reguliere verzekeringsmaatschappijen af omdat ze geen grote risico’s willen aangaan. Deze risico’s kunnen te wijten zijn aan verschillende redenen. Zo kan het zijn dat je bij andere maatschappijen geen verzekering kunt aangaan om de volgende redenen:

 1. Strafrechtelijk verleden
 2. Wanbetaling
 3. Schadeverleden
 4. Fraudeverleden
 5. Rijontzegging
 6. Leeftijd bestuurder

Bij de Vereende is dit echter geen probleem. Waar je bij reguliere verzekeraars gezien wordt als een verhoogd risico, biedt de Vereende je een oplossing op maat.


Vereende woonverzekering aanvragen via een tussenpersoon

Om een woonverzekering af te sluiten bij de Vereende, moet je via een tussenpersoon handelen. Deze tussenpersoon moet een verzekeringsadviseur zijn die bij de Vereende aangesloten is. Je kunt de Vereende dus niet zelf benaderen om een woonverzekering af te sluiten.

Acceptatie-eisen bij de Vereende

Als je een verzekering wilt afsluiten dan stelt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen enkele vragen om in te schatten hoe hoog het risico is om je te verzekeren. Als blijkt dat verzekeraar het risico te hoog vindt dan kun je geweigerd worden. In zo’n geval biedt de Vereende meestal oplossing. Echter heeft de Vereende enkele acceptie-eisen:


Premie vooruit betalen

De premie moet drie maanden vooruit betaald worden. Ook wanneer je kiest voor maandbetaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.


Geen voorlopige dekking

De Vereende geeft géén voorlopige dekking. Je bent pas verzekerd als je simplysure.nl de eerste premie heeft betaald. En als wij dat aan de Vereende hebben doorgegeven.


Waarborgsom

Bij aanvang van de verzekering betaal je een waarborgsom. Als je je premie niet op tijd betaalt, gebruikt de Vereende de waarborgsom om de niet betaalde premie te verrekenen.De Vereende aanvraagprocedure


 1. Je vult het aanvraag formulier van de gewenste verzekering naar waarheid in
 2. Na ontvangst controleren wij je aanvraag en dienen wij deze in bij de Vereende
 3. Binnen één werkdag ontvangen wij van de Vereende je offerte
 4. Je ontvangt vervolgens per e-mail de offerte van ons
 5. Bij akkoord zullen wij de offerte omzetten in een aanvraag. Je moet het aanvraagformulier ondertekenen en opsturen en vervolgens een betaling doen (kan met een betaallink van iDEAL)

Heb je toch geen interesse in de offerte dan vervalt de offerte na 14 dagen.

Over Simplysure.nl

Simplysure.nl is het online verzekeringsplatform van Commissaris Assurantiën. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op het beste advies voor al je verzekeringen.

Wij werken onafhankelijk en zijn niet verbonden aan banken of leveranciers van financiële diensten.

Veelgestelde vragen

Waarom is een woonverzekering bij de Vereende zo duur?

Een woonverzekering bij de Vereende is een verzekering die op maat gemaakt is voor jou. Daarom zijn deze verzekeringen wat duurder dan de verzekeringen die je afsluit bij een reguliere verzekeraar.

Wat kost een verzekering bij de Vereende?

De exacte prijs van een woonverzekering bij de Vereende kan niet meegegeven worden, aangezien het hier om verzekeringen op maat gaat.

Wat is het verschil tussen een woon-, inboedel- en opstalverzekering?

Een woonverzekering is de combinatie van een opstalverzekering en een inboedelverzekering. Een opstalverzekering dekt de schade aan je woning en een inboedelverzekering dekt enkel de schade aan je inboedel. Met een woonverzekering zijn dus zowel je schade als je inboedel verzekerd.

Is een woonverzekering verplicht?

Nee, het is niet wettelijk verplicht om een woonverzekering af te sluiten.


Ruim 25 jaar ervaring

Vraag direct een Vereende woonverzekering offerte aan via Simplysure.nl

Is je aanvraag voor een woonverzekering door je reguliere verzekeraar afgewezen? Dan kun je in de meeste gevallen nog een woonverzekering bij de Vereende afsluiten via Simplysure.nl. Bijzondere risicoverzekeringen afsluiten is namelijk een specialisatie van de Vereende. Zij bieden je een oplossing waar andere verzekeraars het risico te groot vinden.

Als je vragen of opmerkingen hebt of als je graag even wilt overleggen in verband met je woonverzekering af te sluiten, kun je steeds contact opnemen met ons. Wij helpen je met veel plezier verder om een woonverzekering af te sluiten.