Rialto verzekering

Ontvang binnen één werkdag een offerte

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Rialto Verzekeringen is een verzekeraar die opgericht is in het jaar 1966. Tegenwoordig staat de verzekeraar bekend onder de naam de Vereende. Rialto Verzekeringen heeft altijd klaargestaan voor bijzondere en maatschappelijke risico's. Voor mensen die niet terecht kunnen bij reguliere verzekeraars, heeft Rialto Verzekering altijd wel een oplossing. Rialto Verzekeringen was een onderdeel van de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN). Met het wijzigen van de naam naar de Vereende is de dienstverlening nog steeds hetzelfde gebleven.

Wat is Rialto verzekering?

Het is soms niet mogelijk om je bij een gewone verzekeraar aan te melden. Dit kan zijn bij bijzondere risicogevallen. Gewone verzekeraars wijken grote risico's, maar bij Rialto zal er altijd een oplossing worden geboden. Er zijn verschillende redenen waarom sommige mensen zich niet kunnen richten tot gewone zorgverzekeraars. Je kunt hierbij denken aan het hebben van een fraudeverleden of aan een schadeverleden. Daarnaast kan er ook sprake zijn van problemen met betalen of het hebben van een strafrechtelijk verleden. Verzekeraars zien dit als een verhoogd risico en wijken hiervoor.

Rialto Verzekeringen, of de Vereende zal hier niet voor wijken. Hier kun je ook in dit soort gevallen terecht voor het aanvragen van een verzekering. Bij Rialto zal er altijd een aanmeldprocedure plaatsvinden waarbij er zal worden gekeken naar de persoonlijke situatie.

Bij Rialto verzekeringen, en nu onder de nieuwe naam de Vereende, kun je terecht voor een verzekering voor bijvoorbeeld motorrijtuigen, Brand en Inboedel, aansprakelijkheid en Rechtsbijstand. Ook wanneer je een verzekering zoekt voor evenementen kun je bij de Vereende terecht. Je kunt de Vereende zien als een intermediair. Dit betekent dat het voor een consument niet mogelijk is om zelf direct een verzekering af te sluiten. Het aanmeldproces verloopt altijd via een Assurantieadviseur. Deze adviseurs zijn in heel Nederland te vinden.

Rialto

Bestaat Rialto Verzekeringen nog?

Rialto Verzekeringen bestaat zeker nog, maar dan onder een andere naam. De diensten zijn nog hetzelfde gebleven en zo is het nu nog steeds mogelijk om je aan te melden bij deze verzekeraar die geen enkele moeilijke situatie uit de weg gaat. Mensen die zich destijds hadden aangemeld bij Rialto, hebben hun verzekering behouden en zijn automatisch overgestapt naar de Vereende.

Rialto verzekering aanvragen via een tussenpersoon

Het aanmelden van nieuwe klanten bij Rialto (de Vereende) gaat altijd via een verzekeringsadviseur. Enkel deze adviseur heeft contact met de Vereende. Klanten hebben zelf geen contact met de Vereende. Een aanmelding gaat ook op een hele andere manier dan hoe het bij een reguliere verzekeraar werkt. Zo dien je altijd een aanvraagformulier in te vullen. Deze zal worden toegestuurd aan de Vereende, die vervolgens een offerte voor je aanmaakt. De offerte ontvang je binnen een paar werkdagen thuis en deze dien je te ondertekenen bij akkoord. Bij een reguliere verzekeraar betaal je maandelijks een premie. Dit doe je bij de Vereende ook, maar je dient ook een aanbetaling te doen tijdens de aanmeldprocedure. Dit is een aanbetaling van de premie voor de eerste drie maanden. Dit is een waarborgsom. Zodra dit alles is gedaan, dan is de aanmeldprocedure voorbij en ben je verzekerd

Rialto verzekering (de Vereende) duurder dan bij een reguliere verzekeringsmaatschappij

Het valt je misschien direct op dat een verzekering bij de Vereende duurder in veel gevallen duurder is dan bij reguliere verzekeraars. Dit heeft ermee te maken omdat de Vereende een verzekeraar is die aan maatwerk doet. Zo wordt er nauwkeurig en met zorg gekeken naar de aanmeldingen die worden gedaan. Daarnaast zal er ook altijd uitgebreid worden gekeken naar de persoonlijke situatie van degene die zich tot het bedrijf richt. De verzekeringen worden verstrekt aan mensen die te maken hebben met bijzondere situaties. In dit soort situaties zijn de risico's vaak hoog en hierdoor is goedkeuring door reguliere verzekeraars niet mogelijk. De Vereende is bereid om deze risico's wel aan te nemen en biedt in alle gevallen een oplossing aan. Hierdoor en door de manier waarop de goedkeuring van klanten plaatsvindt, kunnen de premies hoger uitvallen dan bij reguliere verzekeraars. Je zou de Vereende ook kunnen zien als een laatste optie om toch een verzekering te krijgen.

Bezwaar indienen

Het is altijd mogelijk om een bezwaar in te dienen tegen de registratie. Wellicht ben je het niet eens met de registratie. Via de website van het CIS kun je een bezwaarformulier downloaden. Deze kun je invullen en CIS zal dan ook contact opnemen met de verzekeraar. Die heeft de registratie vermeld en is ook de enige die deze kan verwijderen. Blijft de registratie alsnog staan dan heeft de verzekeraar deze gewijzigd. Dan kun je alsnog een klacht indienen bij de klachtencommissie van de verzekeraar. Ook die zal zijn oog nog een keer werpen op de klacht. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan is de rechter ook altijd nog een optie. De kosten van een advocaat kunnen wel vrij hoog zijn dus dat is wel iets waar je rekening mee moet houden.

Online een Rialto verzekering offerte aanvragen via Simplysure.nl

Simplysure.nl is een onafhankelijk platform voor verzekeringen. Hier heb je ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor een Rialto (Vereende) verzekering. Dit doe je op dezelfde manier als wanneer je je zou aanmelden via een verzekeringsadviseur. Bij Simplysure.nl ontvang je al binnen een werkdag je offerte, zodat de aanmeldprocedure bij de Vereende nog sneller verloopt. Met ruim 25 jaar ervaring, is Simplysure.nl een betrouwbare site waar je een aanmelding kunt doen voor een verzekering bij de Vereende.

Zit je in een vervelende situatie waardoor het aanmelden voor een verzekering bij een reguliere verzekeraar niet mogelijk is? Vraag je offerte aan bij Simplysure.nl en bekijk de opties voor een verzekering bij de Vereende.