Terminus verzekering

Terminus verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij dat nu opereert onder de naam 'de Vereende'

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Terminus verzekeringen, opgericht in 1966, is een verzekeringsmaatschappij dat nu opereert onder de naam 'de Vereende'. Veel jaren stond Terminus bekend bij adviseurs als eindstation voor klanten die niet (meer) terecht konden bij reguliere verzekeringsmaatschappijen. De naam Terminus deed denken aan een eindstation of het afvoerputje voor ontredderden. Om deze reden paste het bestuur van Terminus de naam van de verzekeraar in 1999 aan in Rialto. Ruim vijftien jaar later vond er een nieuwe naamswijziging plaatsen, om precies te zijn in 2016. Sinds dat jaar heet Rialto de Vereende. De vereende onderscheidt zich nog steeds van concurrenten, door zich ook te richten op het verzekeren van bijzondere risisco's.

Bestaat Terminus verzekering nog?

De wortels van het verzekeringsbedrijf Terminus gaan terug tot het jaar 1966. In dat jaar zag assurantieverzekeraar Terminus het levenslicht. Aanvankelijk richtte Terminus zich hoofdzakelijk op de Wettelijke Aansprakelijk Motorrijtuigen (WAM), die twee jaar eerder door de Rijksoverheid was ingevoerd. Terminus ontwikkelde zich ook tot een informatieloket, waar mensen geholpen werden die ergens anders - om welke reden dan ook - geen polis konden krijgen. Een soort noodloket dus voor auto of motorrijders die elders achter het net visten. Tegenwoordig opereert Terminus onder de naam 'de Vereende'. 

vereende

Online een offerte aanvragen? Regel het nu online!

Waar wacht je nog op? Kies nu voor een verzekerig bij de Vereende. Wil je weten wat onze voorwaarden en tarieven zijn? Vraag dan nu een offerte aan, dit kan snel en gemakkelijk via onze website Simplysure.nl. Bezoek onze site en ontdek het nu en bespaar ook op de premies van jouw verzekeringen.